up למעלה
סינון לפי

ארוחות מחייכות

הכנת כריכים יכולה להיות יצירה מהנה, צבעונית ואכילה

מרבה רגליים צבעוני
נעמי גטניו

צלחת כחולה מלבנית
זמן הכנה: 5-7 דקות
איך מכינים?
הכינו את המצרכים מראש וקלפו וחיתכו לצורה המתאימה. כאשר כל החלקים מוכנים, מתחילים להרכיב את המנה.
התחילו במריחת פרוסות הבאגט בגבינה. מקמו את הראש והוסיפו עיניים, פה ומחושים. הניחו את שאר חלקי הגוף, ועטרו בירקות ומקמו את הרגליים. הוסיפו את השמש ואת המיני-פלפל. בתחתית הצלחת הניחו עיגולי מלפפון, זלפו מעט גבינה על כל עיגול ועטרו בזיתים חתוכים.

המצרכים
באגט: ראש וגוף
גבינה לבנה: למריחה ולזילוף
פלפל כתום: מחושים
פלפל אדום רגליים, פה, אישון
זיתים: עין וקישוט
מלפפון: על הגוף ועיטורים
גזר: על הגוף
מיני פלפל: עיטור
קלמנטינה: שמש

עכבר עכבר הישמר

צלחת כחולה
זמן הכנה: 5 דקות
איך מכינים?
הכינו את המצרכים מראש וחיתכו לצורה המתאימה. כאשר כל החלקים מוכנים, מתחילים להרכיב את המנה. התחילו במריחת הלחם בגבינה. הוסיפו עיניים, אוזניים, רגליים, אף וזנב. חיתכו את משולש הגבינה המותכת לשתיים וחוררו עם קסמים לקבלת צורה של גבינה צהובה. עטרו את הצלחת בעגבניות שרי ופרוסות מלפפון. צלמו לפני האכילה. בתיאבון!

המצרכים
לחם מלא גוף העכברים
גבינה בטעם שמנת 5% מריחת הלחם
גבינת מוצרלה אף, אוזניים ורגליים
משולשי גבינה מותכת: גבינה צהובה של העכברים
נבטי סויה זנב
צימוקים עיניים
מלפפון ועגבניות שרי בשני צבעים: עיטורי צלחת

Accessibility
סגור