up למעלה
סינון לפי

אירוח חלבי

עצות לאחסון מוצרי חלב

עצות לאחסון מוצרי חלב

חלב טרי שנשאר באוויר הפתוח למשך פרק זמן מחמיץ. ההחמצה נגרמת בשל תהליך תסיסה: חיידקי חומצת החלב הופכים את הלקטוז שבחלב לחומצת חלב. גם חלב מפוסטר יחמיץ אם לא יישמר בקרור, ועל כן יש לשמור אותו בטמפרטורה שבין 2 ל-4 מעלות צלסיוס. 10 טיפים שיעזרו לכם לשמור את מוצרי החלב שלכם טריים: 1. בשום פנים
קרא עוד
טיפים

טיפים

מוצרי חלב איכותיים ומגוונים… בשבילי רק חלב ישראלי
קרא עוד
הגשת גבינות – כל כללי הטקס

הגשת גבינות – כל כללי הטקס

אז מה יהפוך את האירוח למושלם? אומרים שהאריזה קובעת? צודקים!
קרא עוד
הגבינומטר

הגבינומטר

הזמנתם אורחים לארוחה חלבית? אז בודאי כבר ערכתם רשימת קניות, וברצונכם לדייק בכמויות מוצרי החלב. לחצו כאן ותוכלו לדעת לדעת מה הן כמויות הגבינה הנדרשות לאירוח!  
קרא עוד
Accessibility
סגור