up למעלה

עוגת גבינה עם קצפת ותותים

העוגה הזאת עשירה בטעמים, התותים והקצפת מהווים שדרוג לעוגת הגבינה הרגילה – ממש ללקק את האצבעות! 
מצרכים

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 ק"ג גבינת 9%
1/2 כפית תמצית שקדים
1 כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת
4 כפות קורנפלור
4 כפות שטוחות אינסטנט
פודינג וניל

ציפוי

1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1/2 קופסת אינסטנט וניל

עיטור 

תותים טריים, פטל או דובדבנים…הבחירה שלכם…

 

אופן הכנה

1. מקציפים את חלבוני הביצים עם ½ כוס סוכר עד שנוצר קצף יציב.

2. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, החלמונים, הסוכר הנותר, התמציות, קליפת הלימון, הקורנפלור והפודינג.

3. מערבבים את הקצף עם תערובת הגבינה, ואופים ב- 160 מעלות צלזיוס (חום בינוני- נמוך) כשעה ועשרים דקות. מניחים לעוגה הצטנן.

4. מכינים קרם קצפת מן השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט, ושופכים על העוגה. מצננים שוב.

5. מעטרים בפירות האהובים עליכם ומגישים.

Accessibility
סגור