up למעלה

סלט סלק טרי וגבינת סנט מור ברולה

חומרים (4 מנות)

4 סלקים טריים יפים
50 גרם צנוברים קלויים
2 כפות של נענע קצוצה
2 כפות של כוסברה קצוצה
4 שזיפים מיובשים מגולענים
4 כפות של מיץ רימונים
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
גבינת סנט מור
סוכר חום

אופן ההכנה

קולפים את סלקים וחותכים לקוביות של 1 ס"מ x 1 ס"מ.
מכינים מרינדה ממיץ רימונים, חומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח ופלפל.
קוצצים שזיפים לרצועות דקיקות.
פורסים את גבינת הסנט מור לפרוסות של חצי ס"מ, מפזרים מעל מעט סוכר חום ומשחימים עם ברנר, כמו קרם בורלה.

להרכבת המנה: מערבבים את כל המרכיבים ומקשטים מעל עם פרוסות הגבינה.

המתכון באדיבות השף שאול בן אדרת

Accessibility
סגור